Consulent worden

Zou je er ook graag via dit platform voor anderen willen zijn?

Dit platform is opgezet om hulpzoekenden en hulpaanbieders dichter bij elkaar te brengen. Om de hulpzoekende op een eenvoudige manier in contact te laten komen met hulpaanbieders voor een luisterend oor, meer informatie, advies of een consult. Gewoon door direct contact, ook buiten kantooruren. En om de hulpaanbieder een mogelijkheid te bieden eenvoudig en direct in contact te kunnen zijn met hulpzoekenden of bestaande cliënten, als uitbreiding van hun praktijk, als ervaringsdeskundige of luisterend oor.

Alle mensen die op deze manier er voor een ander willen zijn, zijn van harte welkom! Of je nou professional bent of ervaringsdeskundige op welk gebied dan ook. Je kunt je dus ook aanmelden als je geen praktijk hebt. Een goed gesprek kan wonderen doen.

De voordelen van een telefonisch consult voor de beller:
– Je hoeft er niet voor te reizen.
– Je kunt op elk moment van de dag kijken of er iemand beschikbaar is.
– Bij een korte vraag betaal je niet voor een heel consult.
– Je kunt anoniem blijven.

De voordelen van het aanbieden van een telefonisch consult:
– Je kunt beschikbaar zijn wanneer het jou uitkomt.
– Je kunt belafspraken maken.
– Je kunt werken vanuit huis of je praktijk.
– Desgewenst wordt jouw praktijk/hulpaanbod gepromoot.

De beller betaalt een tarief per minuut voor het telefonisch consult. De reden hiervoor is dat de consulent tijd en energie steekt in de beller, net zoals ze zouden doen als de cliënt op afspraak komt. We willen graag dat daar een vergoeding tegenover staat. Als consulent krijg je maandelijks de door jou gewerkte minuten betaald. We hebben het tarief per minuut zo laag mogelijk gehouden. De beller bepaalt zelf hoe lang en hoe vaak hij/zij belt.

Je betaalt als consulent eenmalige aanmeldkosten van €49,95 excl. BTW voor jouw aansluiting (je virtuele praktijk), je eigen pagina en desgewenst de promotie voor jou als consulent en hulp bij je eigen promotie. De reden hiervoor is dat het aansluiten, aanmaken van jouw pagina en promotie tijd, energie en geld kost. Dit verdien je al snel terug als je gesprekken met bellers hebt. Een deel van deze aanmeldkosten doneren we, wanneer gewenst, aan een goed doel naar jouw keuze!

Als je telefonisch consulent bent, kun je kosteloos ook online sessies aanbieden via Hulplijnonline.
Wil je meer informatie over het aanbieden van online sessies? Klik dan hier.

Als je meer informatie wil ontvangen over de hulplijn en hoe je je kunt aanmelden, laat dan hier je berichtje achter of mail naar info@hulplijnonline.nl, dan nemen we contact met je op. Je bent erg welkom, let’s do it together!