Telefonisch consulent

Zou je er ook graag via dit platform voor anderen willen zijn?

Dit platform is opgezet om hulpzoekenden en hulpaanbieders dichter bij elkaar te brengen. Om de hulpzoekende op een eenvoudige manier in contact te laten komen met hulpaanbieders voor een luisterend oor, meer informatie, advies of een consult. Gewoon door direct contact, ook buiten kantooruren. En om de hulpaanbieder een mogelijkheid te bieden eenvoudig en direct in contact te kunnen zijn met hulpzoekenden of bestaande cliënten, als uitbreiding van hun praktijk, als ervaringsdeskundige of luisterend oor.

Alle mensen die op deze manier er voor een ander willen zijn, zijn van harte welkom! Of je nou professional bent of ervaringsdeskundige op welk gebied dan ook. Je kunt je dus ook aanmelden als je geen praktijk hebt. Een goed gesprek kan wonderen doen.

De voordelen van een telefonisch consult voor de beller:
– Je hoeft er niet voor te reizen.
– Je kunt op elk moment van de dag kijken of er iemand beschikbaar is.
– Bij een korte vraag betaal je niet voor een heel consult.
– Je kunt anoniem blijven.

De voordelen van het aanbieden van een telefonisch consult:
– Je kunt beschikbaar zijn wanneer het jou uitkomt.
– Je kunt belafspraken maken.
– Je kunt werken vanuit huis of je praktijk.
– Desgewenst wordt jouw praktijk/hulpaanbod gepromoot.

De beller betaalt een tarief per minuut voor het telefonisch consult. De reden hiervoor is dat de consulent tijd en energie steekt in de beller, net zoals ze zouden doen als de cliënt op afspraak komt. We willen graag dat daar een vergoeding tegenover staat. Als consulent krijg je maandelijks de door jou gewerkte minuten betaald. We hebben het tarief per minuut zo laag mogelijk gehouden. De beller bepaalt zelf hoe lang en hoe vaak hij/zij belt.

Je betaalt voor je eigen telefoonbox, je eigen pagina en desgewenst promotie €49,95 excl. BTW per jaar. Je aanmelding loopt vanzelf af na een jaar. Natuurlijk kun je ook verlengen. Een deel van deze aanmeldkosten doneren we, wanneer gewenst, aan een goed doel naar jouw keuze.

Download hier meer informatie over consulent worden. Je kunt je hieronder aanmelden als telefonisch consulent.

Je bent erg welkom, let’s do it together!

Aanmelding telefonisch consulent

  Wat leuk dat je Hulplijnonline.nl komt versterken!

  We hebben hiervoor enkele gegevens van je nodig voor onze eigen administratie, deze zijn niet openbaar. In je eigen profiel kun je zelf aangeven welke gegevens je vermeld wilt hebben op de website.
  Je ontvangt na aanmelding per e-mail een code om je profiel aan te maken in het hulpaanbiedersregister. Controleer ook even je map Ongewenste mail als je niets ontvangt in je inbox.

  De aanmeldkosten voor een eigen keuzenummer, een eigen pagina en desgewenst promotie zijn €49,95 excl. BTW per jaar. Je aanmelding loopt vanzelf af na een jaar. Natuurlijk kun je ook verlengen.

  Wanneer van toepassing:
  Ik heb een kortingscode, zie hieronder
  Kortingscode:

  Mocht je nog een bericht voor ons willen achterlaten, dat kan hier:

  Bedankt voor je informatie. Je ontvangt instructies om je profiel aan te maken. Als je profiel klaar is, zullen we je keuzebox eraan toevoegen.

  LET OP: Check bij geen ontvangst van antwoord ook even je map 'Ongewenste mail', mogelijk komt het antwoord daar terecht.