Kies zelf de hulpverlener die bij jou past. Bel 0900-0330 en maak je keuze (€0,70 p/min).
Geen wachtlijst, geen reistijd en geen account nodig. Wel 24/7 direct (anoniem) contact.
Afwezig
E. Vosselman
box
Box 02
Nederland
0900-0330 (€ 0,70 p/m)

Heb je behoefte aan een luisterend oor of wil je aan jezelf werken en je eigen kracht ontdekken? Alles is mogelijk!

 

Via verschillende methoden wordt er gekeken wat er het beste bij jou past op dat moment. Luisteren, emoties verwerken of afstandsbehandelingen. Van alle afstandsbehandelingen ontvang je nadien een verslagje van mij.

 

Door eigen klachten en de altijd al aanwezige interesse naar ‘meer’, ben ik in aanraking gekomen met (healing)methodes en heb ik mogen ervaren wat deze voor je kunnen doen. Ik wil andere mensen graag laten zien dat er makkelijke en natuurlijke oplossingen zijn voor veel klachten, zowel lichamelijk als geestelijk. Zo kan je meer in je eigen kracht komen te staan en je mag gaan uitstralen wie je bent!

 

Maak kennis met Esther

 

Eigen website: www.livingessential.nl

Bekijk hier filmpjes van E. Vosselman: https://hulplijnonline.nl/e-vosselman/.

 

Ik kan je ook in het Engels te woord staan.

E. Vosselman kan je ook adviseren over het gebruik van essentiële oliën. Klik hier om naar de essentiële oliën te gaan.

Beschikbaarheid

Ik ben doorgaans beschikbaar voor je op maandagmiddag en woensdagochtend en tussendoor op overige tijden. Je kunt op deze pagina zien of ik momenteel beschikbaar ben. Je kunt ook een berichtje voor me achterlaten hieronder, dan kunnen we een belafspraak maken.

Als ik afwezig ben op dit moment en het kan niet wachten, bel één van mijn collega’s op de site. Ze helpen je graag! Als het even kan wachten, laat dan een bericht achter, dan neem ik contact met je op!

Bel 0900-0330 en toets boxnummer 02 of koop eerst credits en bel met credits.

 

Hieronder kun je een bericht achterlaten voor E. Vosselman:

Hulplijnonline.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de gesprekken of keuzes die op basis van de gesprekken gemaakt worden. Zowel consulent als beller zijn zelf verantwoordelijk voor hun uitingen en keuzes. Copyright © 2020 Hulplijnonline.nl.

Delen

Consulent

Consulent