Een citaat van Henry Kissinger (oud-minister in de USA):
“Wie de voedselvoorziening controleert, controleert de mensen; wie de energie controleert, controleert de continenten; wie het geld controleert, controleert de wereld.”

Op internet gelezen en in onze eigen woorden:
“De voedingsindustrie zorgt ervoor dat we ziek worden of blijven. De farmaceutische bedrijven zeggen de oplossing hiervoor te hebben. Het bancaire systeem zorgt ervoor dat we schulden blijven houden. De wapenfabrikanten zorgen ervoor dat we oorlog blijven voeren. De media zorgen ervoor dat we niet achter de waarheid komen. De overheid zorgt ervoor dat dit allemaal legaal gebeurt.” Als je dat eenmaal doorhebt, begrijp je alles.

Nu is er een groepje rijke mensen die denken dat ze beter zijn dan de natuur.
Ze denken bijvoorbeeld dat ze kunnen ingrijpen in de natuur door voedsel genetisch te manipuleren, zodat er meer en beter voedsel geproduceerd kan worden. Ze denken dat zo de honger kan worden opgelost. Je kan niet winnen van de natuur!

Ziek worden heeft voor ± 80% te maken met het consumeren van slechte voeding, aldus inmiddels vele artsen en mensen die verstand hebben van voeding in relatie tot gezondheid.
Heel veel mensen hebben ook geen idee dat je met het bestrijden van een kwaal, aandoening of ziekte de natuur tegenwerkt.
Als de oversterfte onder de ongevaccineerden zou plaatsvinden, dan zou dit dag in dag uit in de reguliere media te horen en te lezen zijn! Dat is een ding dat zeker is.
En realiseer je: je verliest het altijd van de natuur.

Ga met de natuur samenwerken.
Dat vergt wel kennis over die natuur oftewel je lichaam, want we zijn echt een onderdeel van de natuur, al denkt een klein groepje mensen daar anders over. Belangrijk is kennis over je eigen lichaam. De meeste mensen hebben geen notie van het feit dat ze over de meest geavanceerde creatie van het universum beschikken met een zelfhelend vermogen waar je U tegen zegt.

De 45 meest geneeskrachtige groenten bevat een schat aan informatie, waardoor het bij iedereen die in de gezondheidssector werkzaam is als naslagwerk op de boekenplank mag staan of bij iedere bereider van maaltijden binnen handbereik in de keuken hoort.

Bron: Succesboeken.nl

Lees meer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *