Is het je weleens opgevallen hoeveel crisissen er tegelijkertijd zijn? 

Hier een paar voorbeelden in willekeurige volgorde: stikstofcrisis, klimaatcrisis, coronacrisis, energiecrisis, voedselcrisis, bevolkingscrisis, eurocrisis (om die te voorkomen betalen wij mee aan de schulden van de zuidelijke landen), woningcrisis (huizentekort), werkeloosheidscrisis, schuldencrisis, gezondheidscrisis – er zijn meer mensen op de wereld met overgewicht dan ondervoede mensen: ± 861.483.601 ondervoede mensen in de wereld; ± 1.728.768.485 mensen met overgewicht. Bron: worldometers.info

Is het je ook weleens opgevallen dat de meeste crisissen worden gecreëerd door verkeerd beleid of om ander beleid te rechtvaardigen?

Frappant is dat degenen die deze crisissen hebben gecreëerd er anderen de schuld van geven en bij iedere crisis kost het de gewone bevolking geld, mogelijk de baan, narigheid in de gezinssituatie (scheiding), depressie en uiteindelijk de gezondheid.

Nadat, volgens Moore, Greenpeace steeds meer werd gedreven door politieke agenda’s en andere verschillen van inzicht heeft Moore in 1986 Greenpeace verlaten. Een van de mede-oprichters zei ooit in een interview: “Moore werd snel geaccepteerd in de binnenste cirkel op basis van zijn wetenschappelijke achtergrond, zijn reputatie (als milieuactivist) en zijn vermogen om praktische, no-onzin inzichten in de discussies.”
Moore had op de universiteit o.a. een Bachalor of Science behaald in bosbiologie en een Doctorsgraad in die studie.

Hij toont in dit boek aan dat bijvoorbeeld de ijsberencrisis (dat de ijsberen uitsterven) niet waar is. De populatie groeit juist, maar dat is voor de gewone burger niet te checken.
De verzonnen ijsberencrisis wordt gebruikt om een ander beleid te rechtvaardigen: de klimaatmaatregelen.

Overigens, als de lockdowns in het najaar vanwege de niet meer geaccepteerde coronacrisis niet langer werken, zullen er lockdowns komen vanwege de klimaatcrisis. Hou dat maar vast in je achterhoofd.

Wetenschapper en mede-oprichter van Greenpeace, Patrick Moore, noemt het in zijn boek ‘onzichtbare neprampen en verzonnen onheil’.

Hij beschrijft hier de aan het klimaat gerelateerde crisissen. Dit boek geeft je inside information van een klimaatexpert.

Bron: Succesboeken.nl

Lees meer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *