Wat opvalt is dat de meeste boeken die het coronabeleid bekritiseren of de lezer waarschuwen tegen de injecties en andere maatregelen, veelal geschreven zijn door artsen, professoren, wetenschappers, Nobelprijswinnaars en anderen met diepgaande expertise.

Een gemeenschappelijke noemer is dat iedere auteur in zijn eigen bewoordingen zegt: “Het klopt niet”, “De maatregelen zijn niet in verhouding”, “Wat heeft dit met gezondheid te maken?”, “Waar is die pandemie dan?”, “Is het wel mogelijk om via een nieuw soort injectie immuniteit te bereiken, of is de natuurlijk weg toch beter, zoals al decennialang is bewezen?”
Iedere auteur onderbouwt zijn of haar opmerkingen en/ of vragen met bronnen, bewijzen en ervaring.

Kun je je nog herinneren dat Rutte in maart 2020 in zijn eerste speech gericht aan het volk, het fenomeen immuniteit uitlegde? Maar ja, met 1,5 meter en geen handenschudden bijvoorbeeld, krijg je nooit groepsimmuniteit.

Waarom kunnen vaccinproducenten eigenlijk niet aansprakelijk worden gesteld? 
Het is de enige industrie ter wereld die niet aansprakelijk wordt gesteld als hun producten, in dit geval dus de vaccinaties, schade aanrichten.
Maar dan zal de overheid toch wel die aansprakelijkheid over hebben genomen? 
Dat zou je denken, maar helaas. Sterker nog, degene die aansprakelijk is ben je zelf, want je hebt ‘vrijwillig’ meegedaan.

Mocht je al geïnjecteerd zijn, zou je kunnen beslissen, gezien alle informatie die wereldwijd steeds meer vrijkomt over de fabrieks-immuniteit, om niet meer in te gaan op de zgn. booster-injecties.
Uiteindelijk zal je natuurlijke immuniteit het weer overnemen. Zeker als je daarbij gezond leeft: bewerkte suikers eruit, meer groenten en levertraan erin (net als vroeger).

“De overeenkomsten tussen de pandemie van de Mexicaanse griep (2009) en de huidige pandemie zijn treffend, maar vooral schokkend.
De overheid en bestuurders hebben niets geleerd”, aldus dr. Dick Bijl.

Bron: Succesboeken.nl

Lees meer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *