Profiel

Wijzig je omslagfoto
Hulplijn@nlin3
Wijzig je omslagfoto
Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Professional, Ervaringsdeskundige, Een luisterend oor
Advies, Alternatieve geneeswijze, Alternatieve hulpverlening, Angst, Bijna Dood Ervaring, Eenzaamheid, Spiritualiteit, Zelfheling

Lig je te piekeren, wil je je verhaal kwijt? Ik luister. Soms wil je praten over zorgen of problemen, maar is het moeilijk om een luisterend oor te vinden bij iemand uit je omgeving of je zoekt juist iemand die jou persoonlijk niet kent. Bij mij kan je anoniem terecht voor een goed gesprek. Hulp en advies, eenzaamheid, jouw verhaal staat bij mij centraal, ervaringsdeskundige, professional. Niks is mij vreemd en ik denk met je mee. Gelouterd door het leven, ervaringsdeskundige op het gebied van natuurgeneeswijze. Spiritualiteit, bewustzijn, hoog gevoeligheid.

Nederlands
Telefonische hulp

Ik ben meestal aanwezig op dinsdag, donderdag en of op vrijdag overdag. Je kunt ook een bericht voor me achterlaten dan kunnen we een belafspraak maken.

Als ik afwezig ben op dit moment en het kan niet wachten, bel dan een van mijn collega's op de site. Ze helpen je graag! Als het niet dringend is en het kan wachten, laat dan een bericht achter, dan neem ik contact met je op als ik weer aanwezig ben!

Tel. 0900-0330 box 14

Bel 0900-0330 en toets het keuzeboxnummer of koop eerst credits en bel met credits.

Contactgegevens

Overzicht hulpaanbieders