Trijntje

box

Box 15
Afwezig

Professional, Ervaringsdeskundige, Flevoland, Een luisterend oor, Aandoening, Bewustwording, Ouderen, Rouw, Voeding, Welzijn, Zorg, ADHD/ADD, Autistisch spectrum, Depressie, Eenzaamheid, Fibromyalgie, Fytotherapie, Homeopaat, Hooggevoeligheid/HSP, Natuurgeneeskundige, Orthomoleculair, Rouwbegeleider, Therapeut, Voedingsadvies

 

 

Mijn naam is Trijntje en ik ben al jarenlang werkzaam in de zorg. Ik heb ervaring in de gehandicaptenzorg, de ouderenzorg en de psychiatrie geriatriezorg.
Mijn passie is natuurgeneeskunde.
Met mijn ervaring als rouw- en verliesconsulent kan ik U in het proces begeleiden maar vooral een luisterend oor bieden.

E-mail: t.g.bakker@live.nl

Beschikbaarheid

Ik ben beschikbaar voor je op variabele tijden, ook ’s avonds en in de weekenden. Je kunt op deze pagina zien of ik momenteel beschikbaar ben. Je kunt ook een berichtje voor me achterlaten hieronder, dan kunnen we een belafspraak maken.

Als ik afwezig ben op dit moment en het kan niet wachten, bel één van mijn collega’s op de site. Ze helpen je graag! Als het even kan wachten, laat dan een bericht achter, dan neem ik contact met je op!

Bel 0900-0330 en toets boxnummer 15 of koop eerst credits en bel met credits.

Hieronder kun je een bericht achterlaten voor Trijntje:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *