Kies zelf de hulpverlener die bij jou past. Bel 0900-0330 en maak je keuze (€0,70 p/min).
Geen wachtlijst, geen reistijd en geen account nodig. Wel 24/7 direct (anoniem) contact.
Afwezig
Bea
box
Box 09
Nederland
0900-0330 (€ 0,70 p/m)
Ervaringsdeskundige, Een luisterend oor, Aandoening, Ouderen, Rouw, Welzijn, Begeleider, Coach, Depressie, Eenzaamheid, Rouwbegeleider, Verslaving

Ik sta bekend om mijn luisterend oor. Oprecht luisteren zonder een oordeel te hebben. Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van rouwen. Na de dood van mijn kind heb ik ontdekt hoe krachtig een mens kan zijn. Graag wil ik inspirerend zijn voor de medemens.

 

Ook heb ik te maken gehad met mensen om mij heen die een verslaving hadden. Ik heb hun weg gezien van knokken, vallen en weer opstaan. Daar waar ik kon stond ik hen bij.

 

Eenzaamheid, ik zie hoe belangrijk het is om er ‘gewoon’ te zijn. Oprechte aandacht te hebben voor die ander. Ik als mensen mens, ik wil er voor de ander zijn daar waar ik kan.

 

“Het leven gaat niet altijd over rozen. Soms steken de doorns even hard. En dat doet pijn. Dat geeft verdriet, dat geeft tranen. Maar ook geeft de steek van de doorn een kracht. Kracht om de pijn tegen te gaan. Kracht om de doorns onder controle te houden. De doorns hebben mij ook wel eens flink te grazen genomen… Lees hier Bea’s verhaal

 

Beschikbaarheid

Ik ben beschikbaar op variabele momenten. Je kunt op deze pagina zien of ik momenteel beschikbaar ben. Je kunt ook een berichtje voor me achterlaten hieronder, dan kunnen we een belafspraak maken.

Als ik afwezig ben op dit moment en het kan niet wachten, bel één van mijn collega’s op de site. Ze helpen je graag! Als het even kan wachten, laat dan een bericht achter, dan neem ik contact met je op!

Bel 0900-0330 en toets boxnummer 09 of koop eerst credits en bel met credits.

 

Hieronder kun je een bericht achterlaten voor Bea:

Hulplijnonline.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de gesprekken of keuzes die op basis van de gesprekken gemaakt worden. Zowel consulent als beller zijn zelf verantwoordelijk voor hun uitingen en keuzes. Copyright © 2020 Hulplijnonline.nl.

Delen

Consulent

Consulent