Kies zelf de hulpverlener die bij jou past. Bel 0900-0330 en maak je keuze (€0,70 p/min).
Geen wachtlijst, geen reistijd en geen account nodig. Wel 24/7 direct (anoniem) contact.
Afwezig
Ineke
box
Box 31
Nederland
0900-0330 (€ 0,70 p/m)
Een luisterend oor, Bewustwording, Jongeren, Kinderen, Relatie, Welzijn, Zorg, Assertiviteit, Autistisch spectrum, Begeleider, Coach, Energetisch werk, Grenzen stellen, Hooggevoeligheid/HSP, Hoogsensitieve kinderen, Je Eigen Kleur, Mindfulness, Nieuwetijdskinderen, Regressietherapie, Therapeut, Therapie, Weerbaarheidssessies, Zelfheling

Hallo. Ik ben Ineke van Staalduinen. De enige die er altijd helemaal voor jou kan zijn dat ben jij. Maar de weg erheen hoef je niet alleen te doen.

 

Dus ja bel me als je hulp nodig hebt. Of als je het fijn vind dat er iemand met je meekijkt en denkt.

 

Je kunt ook met me praten over je bewustzijnsontwikkeling tot nu toe.

 

Speciaal voor gevoelige mensen en kinderen gebruik ik de Eigen Kleurmethode. Om je los te maken van de invloed van anderen en je Eigen Kleur, authenticiteit er te laten zijn. Graag hoor ik je verhaal en begeleid ik je naar vooral zo zijn als jij bent. Ik laat je je gevoelens accepteren en geef je een richting waarin je kan kijken. Als je veel schuld aan de ander geeft dan help ik je hier mee te stoppen. Want dat brengt je niet bij jezelf, dus daar heb je niks aan. Ik ben ook nog therapeut dus als er nare ervaringen nu zijn of van invloed zijn uit het verleden dan help ik je die los te laten.

 

Graag help ik je om stappen te zetten om jouw leven lichter te maken.

 

Ik heb ruime ervaring in het werken met kinderen met autisme en hooggevoeligheid.

 

Beschikbaarheid

Ik ben beschikbaar op variabele tijden. Je kunt op deze pagina zien of ik momenteel beschikbaar ben. Je kunt ook een berichtje voor me achterlaten hieronder, dan kunnen we een belafspraak maken.

Als ik afwezig ben op dit moment en het kan niet wachten, bel één van mijn collega’s op de site. Ze helpen je graag! Als het even kan wachten, laat dan een bericht achter, dan neem ik contact met je op!

Bel 0900-0330 en toets boxnummer 31 of koop eerst credits en bel met credits.

 

Hieronder kun je een bericht achterlaten voor Ineke:

Hulplijnonline.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de gesprekken of keuzes die op basis van de gesprekken gemaakt worden. Zowel consulent als beller zijn zelf verantwoordelijk voor hun uitingen en keuzes. Copyright © 2020 Hulplijnonline.nl.

Delen

Consulent

Consulent