Kies zelf de hulpverlener die bij jou past. Bel 0900-0330 en maak je keuze (€0,70 p/min).
Geen wachtlijst, geen reistijd en geen account nodig. Wel 24/7 direct (anoniem) contact.
Afwezig
Kees de Graaff
box
Box 08
Nederland
0900-0330 (€ 0,70 p/m)
Aandoening, Wietolie, Cannabisolie, Pijn, Slapeloosheid, Zelfheling, Dieren, Voeding, Welzijn, Zorg, Ascentie, Bijna Dood Ervaring, Hiernamaals, Ayahuasca, Atlantis, Bewustzijn, Buitenaards Leven, UFO’s, Chemtrails, Illuminati, Geheime genootschappen, Gidsen, Engelen, Graancirkels, Kanker, Karma, Spiritueel ontwaken, Samenzweringstheorieën, ADHD/ADD, Autistisch spectrum, Bewustwording, Depressie, Essentiële oliën, Fibromyalgie, Homeopaat, Voedingsadvies, Ervaringsdeskundige

Met mij kun je praten over allerlei zaken waar je in de media meestal niet zoveel over hoort. Zoals de ontwikkeling van de ziel, ayahuasca, bijna-dood-ervaringen, het hiernamaals, reïncarnatie, Atlantis, buitenaards leven, de Ascensie, UFO’s, chemtrails, de Illuminati/geheime genootschappen, gidsen en engelen, bewustzijn, graancirkels, oorzaken van kanker, karma, spiritueel ontwaken en samenzweringstheorieën (of liever gezegd: samenzweringspraktijken). 

 

Daarnaast help ik bij het verstrekken van (sterke) medicinale wietolie aan mensen die vastlopen in het reguliere medische circuit. Mensen met o.a. chronische pijn, slapeloosheid, kanker en andere aandoeningen. Cannabisolie met THC kan dan uitkomst bieden.

 

Aangezien de overheid niet toestaat dat krachtige cannabisolie bedrijfsmatig aangeboden wordt, hebben wij een site opgericht die hulpbehoevenden met particuliere wietoliemakers in contact brengt. Dit wordt wel gedoogd.

 

We zijn nu bijna twee jaar bezig en hebben al duizenden patiënten van medicinale wietolie voorzien. Vaak worden ze naar ons doorverwezen door artsen en fysiotherapeuten die hun patiënten/cliënten met hun eigen behandelmethodes niet goed genoeg kunnen helpen.

 

Eigen website: https://thc-olie.nl

 

Ik kan je ook in het Engels te woord staan.

 

Beschikbaarheid

Ik ben beschikbaar op variabele momenten. Je kunt op deze pagina zien of ik momenteel beschikbaar ben. Je kunt ook een berichtje voor me achterlaten hieronder, dan kunnen we een belafspraak maken.

Als ik afwezig ben op dit moment en het kan niet wachten, bel één van mijn collega’s op de site. Ze helpen je graag! Als het even kan wachten, laat dan een bericht achter, dan neem ik contact met je op!

Bel 0900-0330 en toets boxnummer 08 of koop eerst credits en bel met credits.

 

Hieronder kun je een bericht achterlaten voor Kees de Graaff:

Hulplijnonline.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de gesprekken of keuzes die op basis van de gesprekken gemaakt worden. Zowel consulent als beller zijn zelf verantwoordelijk voor hun uitingen en keuzes. Copyright © 2020 Hulplijnonline.nl.

Delen

Consulent

Consulent