“Mundus Vult Decipi,” sprak de Romeinse schrijver Gaius Petronius ruim 2000 jaar geleden, oftewel: “De wereld wil bedrogen worden.”
Het is van alle tijden dat mensen leugen na leugen verzinnen om aan de macht te komen of te blijven. Het gebeurt al zolang de mensheid bestaat.

Het is onvoorstelbaar hoeveel deze professor, en de schrijver van o.a. dit boek, is bejubeld en hoeveel onderscheidingen en prijzen hij heeft gekregen … totdat hij in maart 2020 de corona-pandemie in twijfel trok en meer onderzoek ging doen. Zijn bevindingen wezen uit dat er niets aan de hand was en dat de zogenaamde pandemie een andere agenda diende, waarna hij uiteraard de grond in werd geboord, tot op de dag van vandaag. 

Hij schreef eerder het boek Corona Vals Alarm en komt nu met een opvolger, omdat er steeds meer informatie vrijkomt die erop duidt dat de wereld wordt bedrogen. 

In het nieuwste boek van Bhakdi en zijn vrouw Karina Reiss, Corona Ontmaskerd, gaan zij in op de laatste ontwikkelingen over de werkzaamheid en de veiligheid van de vaccins. 
Ze belichten in dit boek op zakelijke wijze de actuele gegevens, feiten en achtergronden. 
Zoals gezegd komt er steeds meer informatie naar buiten die eerder gedane uitspraken tenietdoen. Van de bewering ‘mondkapjes zijn schijnveiligheid’ tot ‘mondkapjes zijn verplicht.’

 

Bron: Succesboeken.nl

Lees meer…

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *