Stel, je bent gevaccineerd omdat je 100% gelooft in wat Hugo de Jonge al vanaf maart 2020 roept: “Alleen een vaccin krijgt ons uit deze situatie” en: “Alleen een vaccin geeft ons onze vrijheid terug” of: “Ik heb nul begrip voor mensen die de coronaprik weigeren” of meer woorden van die strekking.

Hoe reageer je dan op iemand die zegt: “Ik ben niet gevaccineerd, ik weiger geen vaccin, ik test mijn immuunsysteem en zit in de controlegroep of “Ik heb geen vertrouwen in het vaccin en de manier waarop we, ondanks ‘de vrije keus’, langzaam toch gedwongen worden”. Er is vast een reden waarom iemand ervoor kiest om geen chemicaliën in zijn lichaam te laten spuiten. De maatregel is inmiddels zo twijfelachtig en niet meer uit te leggen dat heel veel mensen al geuit hebben: “Nu gaan ze te ver.”

Als je moeite hebt met bovenstaande uitspraken … probeer dan toch vriendelijk te blijven en je open te stellen voor andere meningen: het verrijkt je eigen leven en is gezonder dan boos worden of in de stress schieten. Wellicht word je er wijzer van … en misschien zelf gezonder.
Sta open voor andere informatie. Je hoeft het niet eens te zijn met wat je ziet, hoort of leest, maar dan heb je tenminste van twee kanten de informatie, waardoor je betere keuzen en/of beslissingen kunt maken.

Dankzij de kracht van positief denken word je de beste versie van jezelf. 

Bron: Succesboeken.nl

Lees meer…

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *