21 maart is gepasseerd en we zijn officieel in de lente beland.
Er waren tijden dat rond deze tijd de mattenkloppers uit de kast werden gehaald en in vele huishoudens een rigoureuze schoonmaak volgde.
Sinds beide partners vaak werken, is de vroegere voorjaarsschoonmaak grotendeels verdwenen.

Toch gaan we het hebben over een bijzondere, effectieve voorjaarsschoonmaak, waar je meer energie van krijgt en waar je helderder van wordt.

Is de lever- en galblaasreiniging nieuw? Welnee, al duizenden jaren geleden deed men dit in het oosten van de wereld. Het was voor vele volkeren een terugkerend ritueel, zelfs toen er nog geen chemicaliën in het voedsel zaten, een van de voornaamste redenen dat galstenen ontstaan en de lever stagneert.

Naast het aanbieden van praktische procedures voor het reinigen van de lever, de nieren en de darmen legt Moritz tot in detail de oorsprong van allerlei soorten algemeen voorkomende aandoeningen uit en hoe je die op een natuurlijke wijze kunt voorkomen of kunt keren.

Het boek is zeer aan te bevelen, want waarom zouden we zichtbare dingen wel onderhouden en schoonmaken en het meest prestigieuze wat we hebben, onze lever, niet? Je lever is een van de meest cruciale organen die je bezit.

Bron: Succesboeken.nl

Lees meer…

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *