De zestienjarige Alice mist een veilige thuishaven. Ze valt hierdoor ten prooi aan een oudere man die haar te hulp schiet en haar met allerlei mooie beloftes meeneemt naar zijn grote familie. Deze familie blijkt echter een sekte te zijn, met zeer afwijkende leefgewoontes. Eenmaal binnengekomen, laten zij haar niet meer gaan. De gebeurtenissen daar zijn zo pijnlijk, dat Alice voor een moeilijke keuze staat. Zich overleveren aan de groep of vluchten..

Bianca van der Reijden (1970) heeft geen persoonlijke ervaringen met het leven in een sekte. Ze is wel bekend met de macht die manipulatieve personen op iemands leven kunnen hebben. Op emotionele en aangrijpende wijze geeft ze de invloed en gevolgen hiervan weer.

Ze hoopt, net als met haar eerste boek, mensen hiermee te helpen en een waarschuwing te geven aan de maatschappij.

Bianca van der Reijden is ook bereikbaar voor telefonische consults. Op deze pagina kun je zien of zij beschikbaar is en kun je een berichtje voor haar achterlaten.

Klik hier voor meer informatie en aanschaf van het boek ‘Manipulatie’. Vul code 81141 voor volledige toegang.

Klik hier voor meer informatie over het boek ‘Open Ogen’ van Bianca van der Reijden. Dit boek geeft heldere, nuttige en praktische informatie over de verschillende vormen die hoogsensitiviteit en spiritualiteit in de wereld kunnen hebben. Het boek gaat over jongeren, maar is ook goed toegankelijk als voorbeeld voor ouders en verzorgenden. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *