Na zes jaar werken met de MIR-Methode is het Mireille glashelder: mensen knappen het meest op wanneer ze weten wat ze te doen hebben met hun leven. Als ze hun missie, hun levensvervulling hebben gevonden. Als ze weten waarom ze in Vredesnaam op aarde zijn. 
Mireille legt in het boek uit hoe het komt dat veel mensen niet meer ten volle leven. Hoe het komt dat mensen zich kleiner houden dan ze eigenlijk zijn. En ze beschrijft hoe de mensheid op het punt staat zich ten volle te ontplooien. En hoe je dat voor jezelf kunt realiseren.

Mireille: “Het gaat erom dat we de moed terugvinden om ons ware potentieel te zien. Dat we her-ontdekken welke bijzondere vermogens er in ons huizen. We herinneren ons weer hoe helder we konden zien, horen en voelen en gaan merken dat we niets liever willen dan dat weer te ervaren. Vanuit dit krachtige potentieel vormen we bovendien een hartsenergie die zijn weerga niet kent!”

Het boek is een praktische handleiding om je missie te vinden. Meer dan 15 typen mensen worden beschreven. Lees ze en kijk waar je je in herkent. Daarnaast beschrijft Mireille bijzondere, paranormale vermogens van mensen, om hen zodoende een hart onder de riem te steken dat dit soort vermogens normaal zijn en juist wèl van belang zijn! Al met al ga je ontdekken wat jouw typische eigenheid is en hoe jij dat kunt inzetten voor je leven en in het belang van anderen.

Mireille heeft ook het MIR-Methode Handboek geschreven.

Klik hier om dit boek te kopen en gebruik de code ‘hulplijnonline’ voor 10% korting!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *