Het handboek laat zien hoe de MIR-Methode is ontstaan en door welke alternatieve geneeswijzen het is geïnspireerd. De statements die Mireille Mettes maakt, zijn onderbouwd met zoveel mogelijk wetenschappelijke bronnen.

Daarnaast bevat het uitleg over elke stap van de MIR-Methode en hoe je de methode het beste kunt uitvoeren. Achterin staan antwoorden op veel gestelde vragen. Het bevat bovendien ervaringsverhalen van zowel mensen als dieren.

In het handboek zijn afbeeldingen van 9 olieverfschilderijen verwerkt, gemaakt door Mireille Mettes. Elk schilderij vertegenwoordigt een stap van de MIR-Methode. De schilderijen zijn intuïtief geschilderd.

Enkele reacties:
“Heb het boek inmiddels helemaal gelezen. Het boek voelt al goed als je het in je hand vasthoudt. Het ziet er schitterend uit, mooi papier, lekker leesbaar en heel duidelijk alles verwoord.”

“Wat een prachtige schilderijen heb je gemaakt!! Volgens mij ben jij een creatieve duizendpoot.”

Mireille heeft ook een boek geschreven met de titel: “Waarom ben ik in Vredesnaam op aarde?“. Dit lees je het beste nadat je de MIR-Methode minimaal vier weken hebt gedaan.

Klik hier om dit boek te kopen en gebruik de code ‘hulplijnonline’ voor 10% korting!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *