Profiel

Vind de hulpaanbieder die bij jou past in het hulpaanbiedersregister van Hulplijnonline.nl, hét platform waar hulpzoekenden en hulpaanbieders elkaar vinden.

Meld je gratis aan als hulpaanbieder.

Wijzig je omslagfoto
giovogelaar
Wijzig je omslagfoto
Account Status: Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Professional, Ervaringsdeskundige, Begeleider, Coach, Een luisterend oor, Healer, Kindercoach, Pedagogisch medewerker
ADHD/ADD, Angst, Ascentie, Autistisch spectrum, Bewustwording, Burn-out, Eenzaamheid, Jongeren, Kinderen, Narcisme, Nieuwetijdskinderen, Ouderen, Relatie, Spiritueel ontwaken, Stress, Verslaving, Welzijn, Zelfheling, Zorg
Emotionele ondersteuning bij coronavirus

Ik bekijk de aanwezigheid van het virus als een kans voor de mensheid. Het "dwingt" ons tot stilstand te komen en in de spiegel te kijken die ons wordt voorgehouden over ons gedrag. Dat is een heftig en confronterend proces, waarin we soms even een klankbord nodig hebben om onze innerlijke kracht weer terug te vinden. Als dit met jou resoneert en je daar behoefte aan voelt, bel me dan gerust.  

Ben jij op zoek naar een klankbord omdat je in jouw proces van bewustwording even wilt “sparren” omdat je je vastgelopen voelt? Ik deel graag mijn kennis en ervaring met jou vanuit mijn persoonlijk proces en kwetsbaarheid. Heb je behoefte aan een luisterend oor, een ander perspectief, het delen van angst, pijn, verdriet, boosheid, schaamte, het hervinden van eigen kracht, inspiratie, vertrouwen, gezien worden, bewustwording of heling van jezelf, dan ga ik graag op gelijkwaardige basis met je in dialoog.

Mocht ons gesprek jou niet geven wat je zoekt, krijg je van mij, in onderling overleg, het bedrag dat ik met ons gesprek verdien terug gestort.

Ik heb geleerd dat iedereen de kracht en talenten in zich heeft om ZICHZELF TE HELEN. Soms echter zijn we dat vertrouwen (even?) kwijt en kan het zien van een ander perspectief die kracht weer aanboren. Ik geloof ook dat er ALTIJD een oplossing is voor een probleem, als ik maar bereid ben het probleem (of uitdaging?) van verschillende kanten te bekijken!

Heb ik je interesse gewekt?

– Zo ja, nodig ik je uit om hieronder in het kort te lezen hoe mijn proces van wakker worden verliep en nog steeds verloopt. Dan krijg je een idee hoe ik jou, door het delen van mijn ervaring van dienst kan zijn.
– Heb ik je interesse niet gewekt, kijk dan of een van mijn collega’s beter aansluit bij jouw hulpvraag?

Mijn proces van WAKKER WORDEN, begon toen ik in 1999 met kinderen ben gaan werken op een internaat. Al snel ontdekte ik dat kinderen perfecte spiegels zijn om mij heel veel over mezelf te leren en dat opvoeden een leerproces is voor zowel kind als opvoeder (maar ook leraar, hulpverlener of verzorger!). Het toenemende aantal diagnoses als ADHD, Autisme vormen, Dyslexie, ODD etc. liet me ook iets zien.

Ik zag namelijk dat deze kinderen in de eerste plaats vooral heel authentiek zijn en als ik ze benader(de) op grond van gelijkwaardigheid en ze aanvaard(de) zoals ze zijn, zijn er helemaal geen gedrags-, concentratie-, leer-, ontwikkelings-, sociale vaardigheids- en aanverwante problemen. Daardoor ging ik zien dat ons onderwijs- en daaraan gerelateerd opvoedingssysteem ons ONBEWUST juist belemmeren in het ontwikkelen van het potentieel aan individueel unieke talenten waarmee we worden geboren. Hierdoor verliezen we de verbinding met onszelf en leren af onvoorwaardelijk van onszelf te houden.

Het werken met “spiegelende” kinderen, heeft me bewust gemaakt van mezelf en mijn pijnstukken, die ik in mijn verleden als kind heb weggestopt. Die me tijdens mijn leven tot dan toe regelmatig uit balans brachten, omdat ik me “niet goed genoeg” voelde, dacht “me te moeten waarmaken”, “me niet gezien voelde”, “onzeker was of ik het wel goed deed”, “me depressief voelde” et cetera.

Daarom ben ik in 2009 gestart als zelfstandig jeugdzorgvuldig werker (http://www.jeugdzorgvuldig.nl) met als specialisatie gezinsbegeleiding, ouder begeleiding, volwassenen begeleiding, kinder- en jongerenbegeleider. De manier waarop ik werk omvat alles wat ik van kinderen en volwassenen nu nog elke dag leer! Samen met ervaringsdeskundigen op het gebied van diverse diagnoses, geef ik ook lezingensessies waarin we de talenten en mogelijkheden van kinderen en volwassenen met een diagnose, maar ook van elk kind/mens benadrukken.

Inmiddels ben ik ook actief op het gebied van de broodnodige onderwijs- en opvoedingsvernieuwing, Het door ons onbewust gecreëerde huidige systeem heeft er voor gezorgd, dat een groeiend aantal kinderen (meer dan 20.000!)), veelal met diagnoses thuis zitten omdat voor hen passend onderwijs niet kan worden geboden! Een aantal van deze kinderen heb ik begeleid of begeleid ik nog steeds.
Tot slot initieer en ontwikkel ik ook workshop (series) voor volwassenen, die de verbinding met zichzelf weer zoeken d.m.v. het helen van hun pijnlijke kind-stukken. Daarin werk ik met mannengroepen en met gemengde groepen.

Aangesloten bij Hulplijnonline.nl, Telefonisch consulent

Ik ben beschikbaar op variabele tijden. Je kunt ook een berichtje voor me achterlaten hieronder, dan kunnen we een belafspraak maken.

Als ik afwezig ben op dit moment en het kan niet wachten, bel één van mijn collega’s op de site. Ze helpen je graag! Als het even kan wachten, laat dan een bericht achter, dan neem ik contact met je op!

Bel 0900-0330 en toets het keuzeboxnummer of koop eerst credits en bel met credits.

Tel. 0900-0330 box 21
Duits, Engels, Frans, Nederlands

Contactgegevens

Gio Gezinscoach
Fahrenheitlaan 6 2-hoog
3553 HW Utrecht