Profiel

Vind de hulpaanbieder die bij jou past in het hulpaanbiedersregister van Hulplijnonline.nl, hét platform waar hulpzoekenden en hulpaanbieders elkaar vinden.

Meld je gratis aan als hulpaanbieder.

Wijzig je omslagfoto
wim
Wijzig je omslagfoto
Wim
Account Status: Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Professional, Ervaringsdeskundige, Aura-healer, Coach, Een luisterend oor, Leefstijlcoach
Bewustwording, Healing, Rouw, Sport, Voeding, Welzijn, Zorg, Depressie, Energetisch werk, Energy Medicine, Essentiële oliën, Hooggevoeligheid/HSP, Meditatie, Mindfulness, Pranic Healing, Zelfheling

Opgegroeid in een traditioneel gezin, zeer veel gereisd en belezen, van theologie  tot natuurlijke geneeswijzen.  Veel gesproken met healers en wijzen van alle continenten, heb hoogten en diepten gekend en kom tot de conclusie dat een ander vooruit helpen één van de mooiste doelen van het leven is. Mede ontwikkelaar van natuurlijke voedingsupplementen.

Aangesloten bij Hulplijnonline.nl, Telefonisch consulent

Ik ben beschikbaar op variabele momenten. Je kunt ook een berichtje voor me achterlaten hieronder, dan kunnen we een belafspraak maken.

Als ik afwezig ben op dit moment en het kan niet wachten, bel één van mijn collega’s op de site. Ze helpen je graag! Als het even kan wachten, laat dan een bericht achter, dan neem ik contact met je op!

Bel 0900-0330 en toets het keuzeboxnummer of koop eerst credits en bel met credits.

Tel. 0900-0330 box 10
Duits, Engels, Frans, Nederlands

Contactgegevens