We weten dat als je je weerstand verhoogt, zowel mentaal als fysiek, dat je gezondheid ten goede komt. Wat veel mensen nog niet weten is dat angst je weerstand en gezondheid ondermijnt. 

Koorts is een bescherming van je lichaam, omdat die temperatuursverhoging de schadelijke microben moet doden. Koorts is dus de aanzet voor het herstelproces van het lichaam.
Koorts verhoogt je weerstand. Koorts geneest en moet je niet onderdrukken.

Wat is de beste manier om je weerstand te verhogen, zodat je o.a. die schadelijke microben aankan en de goede microben het juiste werk in je lichaam doen? 

Dr. Weston Price beschrijft in zijn boek ‘Voeding en fysieke degeneratie’ dat zodra bevolkingsgroepen westerse, met chemicaliën gemaakte producten of voeding gingen gebruiken, ziekte toesloeg. Het boek is in 1939 geschreven, maar nog steeds actueel. Er staat precies in hoe je je weerstand kunt verhogen of verlagen. 

Nog niet eerder is er zo’n compleet naslagwerk verschenen waarin vrijwel alle onbewerkte voedingsmiddelen uit de supermarkt zo uitgebreid besproken zijn.
Aan bod komen onder meer groenten, fruit, noten, zaden, granen, peulvruchten, kruiden, kiemen, slasoorten, zeewier, oliën, vetten, vlees, vis, zuivel, dranken en meer.

Bron: Succesboeken.nl

Lees meer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *