De griep is ‘opeens’ verdwenen … overgenomen door corona (zie de RIVM site). 

Al jaren is het zo dat sommige mensen van de griep een paar weken last hebben en andere mensen niet. Zelfs in één gezin kan de één wel en de ander niet bevattelijk zijn. Dat heeft niet zozeer met het virus te maken, maar met het weerstandssysteem van een persoon. 

En zonder de gevolgen van griep of COVID-19 te bagatelliseren (er bestaat niet zoiets als een onschuldige griep: gemiddeld 1,5-2 miljoen doden per jaar wereldwijd) heeft de één er veel last van en belandt zelfs op een ic, terwijl de ander niet eens merkt dat hij/zij besmet is met een virus … getuige de mensen die positief worden getest, maar zich totaal niet ziek voelen en nergens last van hebben. Dit gebeurt al tientallen jaren zo … alleen toen was er nauwelijks aandacht voor, want het was immers een jaarlijks terugkerend fenomeen. En we lieten ons zelden testen en gooiden ook geen land op slot.

De kreet: “Met een spuit het virus eruit”, is wel heel erg kort door de bocht en zelfs misleidend.
Het getuigt ook niet van ethisch met de bevolking omgaan om te roepen dat de injecties niet verplicht zijn, maar wel gevaccineerden meer vrijheden te geven.

We willen dat je in het belang van je eigen gezondheid de juiste beslissingen neemt en niet voor je laat besluiten in het belang van farmaceutische bedrijven.

Bron: Succesboeken.nl

Lees meer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *