Kies zelf de hulpverlener die bij jou past. Bel 0900-0330 en maak je keuze (€0,70 p/min).
Geen wachtlijst, geen reistijd en geen account nodig. Wel 24/7 direct (anoniem) contact.
Afwezig
Bianca van der Reijden
box
Box 30
Nederland
0900-0330 (€ 0,70 p/m)
Professional, Ervaringsdeskundige, Een luisterend oor, Aandoening, Bewustwording, Healing, Jongeren, Kinderen, Ouderen, Relatie, Rouw, Voeding, Welzijn, Zorg, ADHD/ADD, Auteur, Autistisch spectrum, Begeleider, Budgetcoach, Coach, Depressie, Eenzaamheid, Energetisch werk, Fibromyalgie, Gezinscoach, Hooggevoeligheid/HSP, Kindercoach, Leefstijlcoach, Mishandeling, Nieuwetijdskinderen, Reiki, Seksualiteit, Sensitherapie, Verslaving, Voedingsadvies, Voetreflexzone therapie, Zelfheling

Ik bied graag een luisterend oor, ben ruimdenkend en niet veroordelend (ik houd niet van etiketjes plakken) en kan desgewenst op veel gebieden oplossingsgerichte tips geven.

Tips gebaseerd op veel levenservaring en een veelzijdige werk- en scholingservaring, waaronder spiritueel/alternatieve opleidingen. Ik heb een praktijk hierin gehad en ben ook medisch geschoold. Ik ben 13 jaar mede eigenaresse van een financieel adviesbureau geweest, maar heb ook een bloemenwinkel gehad en veel andere dingen gedaan. Op het gebied van financiële zaken zoals bijvoorbeeld budgettering, scholing- en beroepskeuze kan ik u ook enigszins adviseren/doorverwijzen. 

Ik ben auteur van twee boeken, meer informatie hierover vind je hieronder. Er zullen later nog meer boeken volgen, want schrijven is mijn passie.

Ik ben geboren met een paar denkbeeldige antennes die zeer gevoelig zijn en veel waarnemen. Dit wordt HSP genoemd. Mijn eerste boek gaat over dit onderwerp, waarin o.a. het leven met autisme en ADHD worden behandeld. Dit boek heb ik vooral geschreven voor de jeugd en hun ouders of verzorgers.  

Ieder mens heeft een bepaalde gevoeligheid, paranormale aanleg, die je bewust en onbewust verder kunt ontwikkelen. Als je in je leven heftige onveilige ervaringen meemaakt, kunnen je zintuigen (dus ook je 6e) extra geprikkeld worden om je veiligheid te waarborgen. 

Verder ben ik bekend met narcistische persoonlijkheden (iets wat HSP’ers ook aan lijken te trekken) en verslaafden. Over de invloed van narcisme heb ik veel in mijn tweede boek geschreven, een drama/thriller roman met titel ‘Manipulatie’.

 

Bianca is auteur van het boek ‘Open ogen’

 

Er zijn veel hooggevoelige kinderen met diagnoses als ADHD en autisme. Dit boek geeft heldere, nuttige en praktische informatie over de verschillende vormen die hoogsensitiviteit en spiritualiteit in de wereld kunnen hebben. Het boek gaat over jongeren, maar is ook goed toegankelijk als voorbeeld voor ouders en verzorgenden. Er wordt op zowel fictieve als realistische wijze veel uitleg gegeven, ook door middel van voorbeelden. De verschillende verhalen zijn makkelijk als aparte hoofdstukken te lezen, die op een leuke en verrassende manier worden weergegeven. Het boek is bedoeld als hulpboek, maar is ook fijn om te lezen voor een breed publiek. Lees meer

 

Ze is tevens auteur van het boek ‘Manipulatie’:

 

De zestienjarige Alice mist een veilige thuishaven. Ze valt hierdoor ten prooi aan een oudere man die haar te hulp schiet en haar met allerlei mooie beloftes meeneemt naar zijn grote familie. Deze familie blijkt echter een sekte te zijn, met zeer afwijkende leefgewoontes. Eenmaal binnengekomen, laten zij haar niet meer gaan. De gebeurtenissen daar zijn zo pijnlijk, dat Alice voor een moeilijke keuze staat. Zich overleveren aan de groep of vluchten..

 

Beschikbaarheid

Ik ben beschikbaar op variabele tijden. Je kunt op deze pagina zien of ik momenteel beschikbaar ben. Je kunt ook een berichtje voor me achterlaten hieronder, dan kunnen we een belafspraak maken.

Als ik afwezig ben op dit moment en het kan niet wachten, bel één van mijn collega’s op de site. Ze helpen je graag! Als het even kan wachten, laat dan een bericht achter, dan neem ik contact met je op!

 

Bel 0900-0330 en toets boxnummer 30 of koop eerst credits en bel met credits.

 

Hieronder kun je een bericht achterlaten voor Bianca van der Reijden:

Hulplijnonline.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de gesprekken of keuzes die op basis van de gesprekken gemaakt worden. Zowel consulent als beller zijn zelf verantwoordelijk voor hun uitingen en keuzes. Copyright © 2020 Hulplijnonline.nl.

Delen

Consulent

Consulent