Kun je je voorstellen dat in 1926 arts en onderzoeker, dr. Otto Warburg, al wist waardoor en waarom kanker ontstond?
Deze briljante biochemicus, arts en onderzoeker ontdekte in zijn laboratorium dat bij ± 35% vermindering van zuurstof op cellulair niveau, kankercellen ontstonden.
En zuurstoftekort in een orgaan of het weefsel van een persoon bevordert de ontwikkeling en een snellere, agressievere groei van kankercellen. Deze cellen gedijen het best in de gebieden met de zwakste zuurstoftoevoer. Hoe sneller de tumor groeit, hoe meer het zuurstoftekort toeneemt.
Het was zo’n bijzondere ontdekking dat hij er de Nobelprijs voor kreeg.

Dr. Otto Warburg gaf in zijn tijd al de oorzaak en de oplossing om kanker te voorkomen en zelfs te genezen.
We verwoorden het in één zin: Laat je niet verleiden tot het eten van kunstmatig voedsel waar lichaamsvreemde, giftige stoffen in zitten; vermijd sowieso alles wat met giftige stoffen in aanraking is geweest, en verminder je stress, angst en zorgen.

Dit briljante advies was een groot probleem voor de opkomende, snel groeiende farmacie, deze kon aan die oplossing niets verdienen.
Inmiddels is kanker een gigantische business geworden. Welke industrie wil nou miljarden dollars aan omzet en winst verliezen?
Momenteel hebben 511 verschillende farmaceutische bedrijven 581 potentiële medicijnen tegen kanker in de testfase, in de hoop voor een aantal ervan goedkeuring te krijgen. Een enkel middel kan voor een omzet van vier miljard dollar per jaar zorgen, met een winstmarge van ongeveer 70%!

We zijn inmiddels 100 jaar, miljarden dollars en duizenden onderzoeken verder, en kanker zit in de top 3 van doodsoorzaken wereldwijd.

Dr. Saupe, een Duitse arts, schreef het boek Kanker begrijpen en holistisch behandelen.
Met zijn boek kan hij veel meer mensen bereiken en helpen dan alleen met zijn praktijk in Duitsland.

Bron: Succesboeken.nl

Lees meer…

Blijf (jezelf) vragen stellen: klopt het wat ik hoor, is het wel waar, is het logisch, hoe loopt de geldstroom en in wiens belang is het?
Al is een plakje nog zo dun, het heeft altijd twee kanten. Denk niet links, denk niet rechts, denk na! Als jij niet nadenkt, doet een ander dat voor je! Eenzijdige informatie is ongezond!

 

 

1 reactie

  1. Als je maken krijgt met een kankerdiagnose bij jezelf, in je omgeving of in je werk kan kun je veel inspiratie halen uit dit boek. Anderhalf jaar geleden heb ik 3 weken een holistische behandeling gehad in de kliniek van Dr Saupe vanwege borstkanker. Naast een prima behandeling. ( ben nu genezen verklaard) heb ik veel geleerd wat ik wat ik uiteraard nog dagelijks toepas. Ik schreef mezelf een brief tijdens mijn verblijf in Duitsland om mezelf op te peppen als dat nodig zou zijn. Maar alles wat ik leerde over positieve mindset was zo leerzaam dat die brief nog niet nodig geweest is.

    Ine Bertens Sprangers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *