MIR-Methode en MIR-Methode op Maat

 

De MIR-Methode is een unieke zelfhelingsmethode die Mireille Mettes heeft ontwikkeld in 2009.

De MIR-Methode is bedoeld voor mensen met emotionele en lichamelijke klachten die daar graag zelf wat aan willen doen. De MIR-Methode zorgt er namelijk voor dat het zelfhelende vermogen van je lichaam weer wordt geactiveerd. Het is eenvoudig uit te voeren in je eigen omgeving.

Hoe werkt de MIR-Methode?

Hoe je de MIR-Methode zelf kunt doen kun je zien in de uitgebreide instructievideo op www.mirmethode.nl. Het uitvoeren van de MIR-Methode kost je niet meer dan 2 x 2 minuten per dag. Wat je verder nodig hebt, is doorzettingsvermogen om het minstens 4 weken vol te houden. Op de website van de MIR-Methode kun je je aanmelden voor gratis tipmailtjes om je te ondersteunen. Je ontvangt dan ook hoofdstuk 1 t/m 3 van het MIR-Methode Handboek.

Voor begeleiding of als je vragen kun je contact opnemen met een MIR-Methode begeleider. Deze vind je hier: www.mirmethode.nl/begeleiding/. Zij kunnen ook een MIR-Methode op Maat voor je maken voor snellere resultaten. 

Mireille Mettes kan ook een MIR-Methode op Maat voor je maken via een telefonisch consult. Op deze pagina kun je zien wanneer zij bereikbaar is: hulplijnonline.nl/mireille-mettes/ . Je kunt ook een berichtje achterlaten om een belafspraak te maken.

Moet je erin geloven?

Mireille: “Het is niet nodig dat je hier in gelooft. De natuurwetten waarvan de MIR-Methode gebruik maakt, werken bij iedereen. In hoeverre je merkt dat het werkt, verschilt per persoon. Na 4 maanden kan je pas echt evalueren wat de MIR-Methode voor je gedaan heeft.”

Met dank aan: www.mirmethode.nl 

Klik hier voor de hulpverleners die een MIR-Methode op Maat voor je kunnen maken Klik hier voor de hulpverleners die nu beschikbaar zijn
 

 

Heb je zelf goede ervaringen, tips voor een ander of een vraag? Laat gerust je bericht achter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *